Наразі актуальним є активізація роботи з покращення надання послуг населенню комунальними підприємствами – тепло та водопостачання та вчасна сплата населенням за надані послуги.
Голова районної ради Володимир Птишник з цього приводу провів робочу нараду за участі керівників комунальних підприємств та очільника АТ КБ «Приватбанк» Олександра Осіпова.
В ході наради було розглянуто питанння встановлення терміналів для оплати комунальних послуг на території підприємств, таким чином буде зекономлено час платників та зменшено черги в банках.
Також для вчасного усунення недоліків на внутрішньобудинкових мережах та негайного реагування на аварійні ситуації (як приклад наведена ситуація, яка сталась в буд. № 93 по вул. Соборній, де між четвертою та п’ятою годинами ранку відбувся прорив мережі в підвальному приміщенні, а комунальним службам вдалося зреагувати тільки близько восьмої години), було вирішено :
1. Активізувати співпрацю між керівництвом комунальних підприємств при виникненні аварій шляхом миттєвого інформування про проблему і надання допомоги технікою та кваліфікованими спеціалістами незалежно від часу доби;
2. Розробити план і схему спільних дій при виникненні аварійних ситуацій;
3. Організувати вчасний підвіз спеціалістів при виникненні проблемних ситуацій по внутрішньобудинкових системах;
4. Директорам підприємств особисто доповідати керівництву району про хід робіт по усуненню недоліків та аварій.

IMG 0559  IMG 0591