Надрукувати
Новини

субсидія1

До уваги громадян!

Управління праці та соціального захисту населення Красноградської райдержадміністрації нагадує, що відповідно до п.14 Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 р. № 848 “ Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива ” із змінами та доповненнями у разі отримання інформації про прострочену понад два місяці заборгованість з оплати комунальних послуг субсидія на наступний строк не призначається, про, що управління інформує особу. Якщо протягом двох місяців   з   дати інформування про непризначення субсидії на наступний   строк   громадянин   документально підтвердив сплату заборгованості за спожиті комунальні послуги або укладення договору про її реструктуризацію, субсидія призначається з дати закінчення дії попередньої субсидії, в іншому випадку - з місяця, в якому громадянин документально підтвердив   сплату   заборгованості   або   укладення   договору.

Тому звертаємо Вашу увагу, якщо протягом двох місяців після отримання повідомлення про заборгованість за спожиті житлово-комунальні послуги від управління Ви не сплатили борг або не уклали договір реструктуризації заборгованості, субсидія для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг буде зупинена.

Отримати будь яку інформацію про отримання житлових субсидій можна в управлінні праці та соціального захисту населення за адресою м. Красноград, вул. Бєльовська, 84, або за телефоном гарячої лінії 71810.