Надрукувати
Новини

30119079 356571321508218 1934077569 nАктуальне питання надання медичної допомоги жителям відділених населених пунктів М-Комишуватської сільської ради обговорили сьогодні на нараді, яку провів голова районної ради Володимир Птишник.
За дорученням М-Комишуватської громади, сільський голова Наталія Шаптала звернулась до районної ради щодо можливості підписання угоди між Красноградською та Валківською районними радами для передачі субвенції з бюджету сільської ради до бюджету Валківської районної ради. Кошти будуть спрямовані на оплату послуг з надання медичної допомоги фахівцями Валківської центральної районної лікарні мешканцям М-Комишуватської сільської ради.
Начальник фінансового управління РДА Надія Щербина підтвердила законність даних дій.
Після підписання угоди селяни матимуть змогу отримувати медичні послуги у сусідньому районному центрі, який знаходиться значно ближче, ніж м. Красноград.
Довідково: такі угоди Красноградська районна рада уклала з Зачепилівською, Кегичівською та Сахновщинською районними радами. Відповідно до умов угоди, мешканці зазначених рад користуються послугами фахівців з Красноградської центральної районної лікарні, а ради компенсують витрати.