Шановні красноградці!

Щиро вітаю вас з Днем міста та із 76-річницею звільнення Красноградського району від нацистів!

У цей день кожен з нас відчуває себе частиною великої родини.  Це свято об'єднує усіх, кому дорогий Красноград, воно улюблене і шановане усіма містянами та мешканцями району. Разом з тим, це величне свято є даниною пам’яті наших предків,  які упродовж століть будували рідне місто і заповіли берегти його та зміцнювати своєю працею.

Вітаю представників старшого покоління, мудрих наставників, тих, хто пройшов і війну, і голод, і розруху, але не зломився, не втратив віри, а продемонстрував приклад безкорисного служіння малій батьківщині, змінюючи своєю працею кожен день життя на краще.

Вітаю також молоде покоління, яке буде визначати долю рідного міста та району в майбутньому. Переконаний, що запорукою вагомих трудових та суспільних здобутків нашого краю є ваша самовіддана праця та велика любов до Красноградщини. Вірю – разом ми досягнемо ще вагоміших результатів  у примноженні слави рідної землі, працюючи на перспективу  розвитку району.

Нехай із кожним роком розквітає Красноградська земля! Хай мир, добробут, суспільна злагода, взаємна повага та довіра панують серед красноградців.

З Днем народження, рідне місто!

З повагою Володимир Птишник, голова Красноградської районної ради

Снимок