Надрукувати
Новини

доп Чернова

доп Чернова.2jpg

доп Чернова1

доп Чернова.3jpg

Подолаємо коронавірус разом!
За особистої ініціативи голови Харківської обласної ради Сергія Чернова, як депутата обласної ради від Красноградщини, медики КНП "Красноградська ЦРЛ" та КНП "ЦПМСД Красноградського району" на початку квітня отримали 200 аптечних наборів, першочергових медпрепаратів та півтори тисячі рукавичок на потреби працівників усіх 30 амбулаторій і ФАПів району в боротьбі з COVID-19. А на потреби власне лікарняних установ та їхніх пацієнтів передано те, що у нинішній ситуації найнеобхідніше - елементарні засоби захисту: змінні медичні халати, рукавички, марлю, вату, спирт і спиртові антисептики.
В умовах карантину і посиленого нагляду за його дотриманням у зоні епідеміологічного ризику й правоохоронці. Тож, поліцейські Красноградського району теж були оснащені аптечними наборами.
Елементарні засоби підтримки потрібні усім, хто стоїть на сторожі життя та здоров'я жителів громади без вихідних і поза карантином, тож 20 аптечок були передані особовому складу районної служби з надзвичайних ситуацій.
У звязку із новими викликами Сергій Чернов наголосив. - 
Органи місцевого самоврядування - найближча до людей влада. За цих складних та непередбачуваних обставин ради усіх рівнів Харківщини – від сільських до регіонального – спрямовують фінансові ресурси на першочергові потреби громад.

Ініціатива і конкретні дії усіх нас і кожного зокрема зараз важливі. Усвідомлення небезпеки, людяність і згуртованість, переконаний, допоможуть нам гідно пройти це випробування.