Надрукувати
Новини

650x480 toHeight 100 images djmediatools img 8119Голова районної ради відвідав пленарне засідання сесії Харківської обласної ради. На сесії затвердили три нові програми: збереження архітектурної спадщини в Харківській області на 2018-2023 роки; забезпечення безпеки дорожнього руху на території Харківської області на 2018-2020 роки; індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 2018 рік.
Також внесені зміни до десяти інших регіональних програм: економічного і соціального розвитку Харківської області на 2018 рік, розвитку дорожнього господарства, соціального захисту населення, «Новий освітній простір Харківщини», «Розвиток місцевого самоврядування в Харківській області на 2017-2021 роки», «ІТ-Харківщина», розвитку інформаційного простору, охорони навколишнього природного середовища.


Депутатами внесені зміни до основого фінансового документу області та ухвалені три звернення до центральних органів влади. А саме: щодо раціонального використання й охорони земель під полезахисними лісосмугами; стосовно прискорення розгляду питання щодо затвердження запропонованого проекту формування госпітальних округів Харківської області; щодо створення відкритого реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості неповнолітніх, а також за виготовлення дитячої порнографії.
Понад третина питань стосувались кадрових та майнових змін, в порядку контролю депутатський корпус розглянув хід виконання низки регіональних програм.