IMG 0432

IMG 0456

Літо — сприятлива пора для роботи комунальників. Кожну погожу днину використовують і працівники підприємства теплових мереж. Голова районної ради Володимир Птишник разом із директором ПТМ Олександром Сидоренком виїхали на обєкти, які готуються до нового опалювального сезону, аби все побачити на власні очі.

Перша зупинка — міні-котельня навчально-виховного комплексу № 3 м. Краснограда. Від неї до приміщення школи над землею тягнеться зношена комунікація. Поряд — майже сорок метрів новеньких попередньо ізольованих труб уже закладено в траншею. Керівник підприємства теплових мереж пояснює, що цей обсяг робіт вони здійснюють власним коштом. Передбачається, що після введення ділянки магістралі в експлуатацію, тепловтрати тут знизяться втричі. Якістю виконання робіт задоволений директор НВК № 3, депутат районної ради Григорій Кашуба. Він сподівається, що наступний опалювальний сезон розпочнеться своєчасно і буде для них стабільним. Тим паче, що подібний позитивний досвід вже є. Торік у такий спосіб замінили частину тепломагістралі, що веде до багатопрофільного ліцею та дошкільного навчального закладу № 9 НВК № 3.

Також відвідали вулицю 8 Березня, що в Піщанці. Біля двоповерхового будинку № 5 замінюють комунікації. Щойно завершилися зварювальні роботи. Зараз на вулиці 8 Березня здійснюється комплекс ремонтних робіт по заміні труб, що вже відслужили свій термін, на сучасні, попередньо ізольовані труби. Після здійснення відповідних гідравлічних випробовувань цю ділянку упорядкують. Та головне, що взимку пожильці будинку № 5 почуватимуться комфортно у власних квартирах.

Крім того, у Піщанці цього року встановлять 24 будинкових лічильників тепла. Майже 400 тисяч гривень у рамках програми модернізації виділила Піщанська сільрада. Наразі підприємство здійснює підготовку до облаштування житлових будівель приладами обліку теплової енергії.