img 6739.jpg.1Голова обласної ради Сергій Чернов, перебуваючи на Красноградщині, завітав до Наталинської об'єднаної громади, аби привітати жителів селища Попівка з відкриттям нового приміщення початкової школи.

Вже з вересня у новому приміщенні початкової школи навчатиметься 31 учень першого, другого і четвертого класів. За словами голови Наталинської громади Віолети Боровської, класи оснащені новітнім мультимедійним обладнанням, встановлені нові меблі й необхідні приладдя для навчання за новою освітньою програмою.

«Одне з наших основних завдань – створити молоді комфортні умови для навчання, розвитку й роботи, щоб вони не шукали ці можливості поза межами рідної громади» – зазначив голова обласної ради.

Сергій Чернов подякував жителям селища за ініціативність. Він зазначив, що децентралізація стала однією з ключових та нагальних реформ у країні, саме об’єднавшись у громади, мешканці області отримали нові можливості для розвитку.

«Ви зібралися, одні з перших проявили ініціативу і вже за рік маєте конкретні результати. Хочу, щоб ви найскоріше змогли відчути переваги об'єднання, зокрема у частині отримання якісних адміністративних послуг, бо це й є головною метою реформи місцевого самоврядування», – додав Сергій Чернов.

650x480 toHeight 100 images djmediatools img 6669.jpg.1  650x480 toHeight 100 images djmediatools img 6630.jpg.1  img 6760.jpg.3  img 6735.jpg.3  img 6687.jpg.3  img 6745.jpg.2

Джерело: http://www.oblrada.kharkov.ua/