28 жовтня по всій нашій державі, як у містах, так і в селах, відзначається 75-та річниця вигнання нацистів з України. Цей день був встановлений як національне свято з метою всенародного відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу й жертовності українського народу в Другій світовій війні. Сьогодні традиційно вшановують пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення нашої держави, та населення, яке постраждало від дій фашистських окупантів. В ході Другої світової війни саме на території України відбулися ключові битви за визволення Європи від фашизму.

З нагоди пам'ятної дати на меморіальному комплексі Братські могили відбулася церемонія покладання квітів. Вшанувати пам’ять загиблих хвилиною мовчання та покласти квіти до обеліску прибули голова районної ради Володимир Птишник, представники трудових колективів, підприємств міста і району, студенти місцевих вишів.

Подвиг воїнів-визволителів нашого краю від ненависного ворога у Другій світовій війні – це приклад мужності і героїзму, яскравий взірець для наслідування представників прийдешніх поколінь, справа честі кожного з нас, щоб вислів «Ніхто не забутий, ніщо не забуте!» і надалі залишався головним моральним принципом нашого життя.

6437

6451

6498

FB IMG 1572255549470

6521

6525

6540

6580