Надрукувати
Новини

001Сьогодні голова районної ради В. Птишник провів пленарне засідання XL сесії районної ради VII скликання. У сесії взяли участь: голова райдержадміністрації Є. Третяков, перший заступник голови райдержадміністрації В. Кицюк, міський голова В.Максим, начальник Красноградського районного відділу ГУНП в Харківській області О. Стрілець, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники комунальних підприємств району, сільські голови, громадськість. 

Розглянуто 18 питань порядку денного, а саме:

  1. Про звіт начальника Красноградського районного відділу ГУНП в Харківській області про стан боротьби зі злочинністю.
  2. Про звіт комісії при Красноградській районній раді з питання проведення перевірки дитячих закладів відпочинку – таборів з денним перебуванням та постачальників харчових продуктів.
  3. Про затвердження статуту комунального закладу «Красноградський молодіжний центр» в новій редакції та створення експертної ради при Красноградському молодіжному центрі.
  4. Про надання згоди на прийняття із комунальної власності територіальних громад Піщанської сільської ради у спільну власність територіальних громад міста, сіл та селищ Красноградського району нерухомого об’єкту.
  5. Про затвердження статуту Красноградського комунального підприємства «Аверс» в новій редакції.
  6. Про надання дозволу на передачу нерухомого майна з балансу відділу освіти Красноградської районної державної адміністрації на баланс Красноградського підприємства теплових мереж.
  7. Про затвердження звіту про експертну оцінку майна спільної власності територіальних громад міста, сіл та селищ Красноградського району.
  8. Про надання згоди на прийняття майна із спільної власності територіальних громад міста Красноград, селищ Дослідне, Куми, Степове до спільної власності територіальних громад міста сіл та селищ Красноградського району.
  9. Про визначення балансоутримувача копіювального апарата, що передається із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області у спільну власність територіальних громад міста, сіл та селищ Красноградського району.
  10. Про надання дозволу на передачу з балансувідділу освіти Красноградської районної державної адміністрації на баланс Красноградського комбінату комунальних підприємств автомобіля ПАЗ 32051-110.
  11. Про внесення змін до Програми розвитку культури у Красноградському районі на 2014-2018 роки (зі змінами).
  12. Про внесення змін до районної Програми «Молодь Красноградщини» на 2016-2020 роки (зі змінами).
  13. Про внесення змін до Комплексної програми «Новий освітній простір Красноградщини» на 2015-2019 роки (зі змінами).
  14. Про внесення змін до Програми соціального захисту населення Красноградського району на 2018 рік (зі змінами).
  15. Про внесення змін до Програми удосконалення медичної допомоги мешканцям Красноградського району в рамках єдиного медичного простору на 2017-2020 роки (зі змінами).
  16. Про внесення змін до Програми «Питна вода Красноградського району на 2012 – 2020 роки (зі змінами).
  17. Про внесення змін до рішення районної ради від 14 грудня 2017 року № 616-VІІ «Про районний бюджет на 2018 рік» та додатків до нього (зі змінами).
  18. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки сільськогосподарського призначення приватної власності громадянці Леоновій Тетяні Миколаївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, ділянка № 773-774 на території Петрівської сільської ради Красноградського району Харківської області.

Депутатами ухвалені відповідні рішення, з якими можна ознайомитись у розділі "Рішення сесій районної ради".

002  003  004   006   007  008