Надрукувати
Новини
650x480 toHeight 100 images djmediatools 122.jpg.3516 червня голова районної ради Володимир Птишник привітав медичних працівників з професійним святом.

Володимир Олександрович у своєму вітальному слові висловив подяку медикам за їх важку, благородну, нелегку щоденну працю, яка викликає повагу, та побажав їм міцного здоров’я, родинного затишку і тепла.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у якісне медичне обслуговування населення Красноградського району, високий професіоналізм, відданість справі Грамотою районної ради нагороджені: Буньковська Ю. В., бухгалтер Красноградської центральної районної лікарні; Новцова Т. О., завідуюча фельдшерським пунктом с. Кирилівка Комунального закладу охорони здоров’я «Центр первинної медико-санітарної допомоги Красноградського району»; Сенюк М. М., медична сестра інфекційного відділення Красноградської центральної районної лікарні.

Приємним подарунком для винуватців події стала концертна програма за участю артистів з м. Харків.

650x480 toHeight 100 images djmediatools 195.jpg.17… Свято завершилося, проте його атмосфера ще надовго залишилася у серцях медичних працівників.

Коли ми ставимо запитання про те, яка професія є найважливішою, то, безумовно, кожен називає свою професію. Але медичні працівники є щасливі від того, що мають дар від Бога – рятувати здоров’я людині. Тож, приєднуючись до всіх привітань з нагоди свята, хочеться ще раз висловити всім працівникам медичної галузі безмежну вдячність за врятовані життя.