Надрукувати
Новини

img 6843.jpg.1На особистий прийом до голови обласної ради Сергія Чернова прийшли за допомогою не тільки жителі міста, а й мешканці району. Частіше за інші завжди постає питання матеріальної допомоги на лікування, зокрема онкологічних захворювань або додаткового обстеження, протезування, заміну суглобів та проведення операцій.

Сергій Чернов кожного разу докладає максимум зусиль, аби всі звернення громадян були вирішені позитивно або відразу, або у короткий термін.

На особистий прийом до голови обласної ради сьогодні прийшов й директор Красноградського педагогічного коледжу з проханням допомогти у будівництві  котельні на території навчального закладу.

Голова обласної ради повідомив, що ініціюватиме проведення найближчим часом засідання оргкомітету обласного конкурсу міні-проектів "Разом в майбутнє", аби вже з вересня розпочати прийом заявок для участі на наступний рік.

"Таким чином, плануючи бюджет на наступний, 2019 рік, відповідні ради зможуть закласти до бюджетів кошти на співфінансування проектів-переможців", - зазначив Сергій Чернов.

Джерело: http://www.oblrada.kharkov.ua/

650x480 toHeight 100 images djmediatools img 6822.jpg.2  img 6857.jpg.4