Надрукувати
Новини

 

Красноградський аграрно-технічний фаховий коледж імені Ф.Я. Тимошенка святкує 100-річний ювілей (до 2018 року - Красноградський технікум механізації сільського господарства імені Ф.Я.Тимошенка)

 

1 жовтня 1922 року у тодішньому Костянтинограді був заснований технікум механізації сільського господарства. Цей навчальний заклад добре відомий на Красноградщини та далеко за її межами, бо за 100 років існування дав дорогу у професійне життя механікам, електрикам, агрономам, бухгалтерам – випускникам, які працевлаштовувались у різних куточках України та Світу і робили гідний внесок у розвиток сільського господарства. Одним із таких випускників став і Кіяшко Валентин Миколайович, директор закладу з 1997 року, випускник технікуму 1971 року, кандидат технічних наук, відмінник аграрної освіти України, відмінник освіти і науки України, викладач-методист, менеджер організації навчання та керівник з великої літери, який вже 25 років поспіль робить усе можливе, щоб навчальний заклад відповідав сучасним освітнім тенденціям.

      

Шановні студенти, викладачі, випускники та усі, чия життєва дорога так чи інакше пов’язана з Красноградським  аграрно-технічним фаховим  коледжем імені Ф.Я. Тимошенка! 

 

Прийміть  щирі вітання від Красноградської районної ради з нагоди 100-річчя від дня заснування закладу. Нехай традиції, сформовані столітньою історією КТМСГ, ще багато років живуть у ваших серцях, нехай двері коледжу будуть завжди відкриті для майбутніх абітурієнтів та колишніх випускників!

 

З повагою,

голова Красноградської районної ради                                                              Володимир ПТИШНИК