З нагоди 30-річчя з Дня виводу військ з Афганістану у районному Будинку культури відбувся концерт. Учасників бойових дій та ветеранів війни привітав голова районної ради Володимир Птишник. Він подякував присутнім бійцям за мужність та побажав всім, хто пройшов нелегкий бойовий шлях, міцного здоров'я, добробуту в родинах та мирного неба над головою. Привітання передав керівник і від імені голови Харківської обласної ради Сергія Чернова.
Членам Красноградської районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) було вручено Грамоти, Подяки та цінні подарунки Харківської обласної та Красноградської районної рад: Полякову Роману Вадимовичу, Гонтарю Сергію Миколайовичу, Тітову Володимиру Олексійовичу.
Заохочувальною відзнакою голови Харківської обласної ради «Цінний подарунок - годинник з логотипом «Голова Харківської обласної ради» за мужність, професіоналізм, відданість справі, самопожертву під час служби в Демократичній Республіці Афганістан, активну роботу із захисту соціальних прав і гарантій ветеранів Афганської війни, інвалідів, членів сімей загиблих воїнів та з нагоди 30-ї річниці обмеженого контингенту військ з Афганістану:
Семеренка Олександра Володимировича, голову Красноградської районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів).

52082391 484448545418704 9145801581709492224 n