650x480 toHeight 100 images djmediatools img 9487.jpg.126 травня голова обласної ради С. Чернов провів особистий прийом на території Красноградського району. Також на прийомі були присутні депутат обласної ради М. Колінько та голова районної ради В. Птишник.

Жителі села Петрівка прийшли до голови Харківської обласної ради з цілим комплексом питань, що стосуються поточного стану справ громади і її майбутнього.

650x480 toHeight 100 images djmediatools img 9574.jpg.1Головне питання, яке хвилює жителів Петрівки, обладнання ще однієї групи дитячого садка в місцевому навчально-виховному комплексі. За їх словами, для цього є площа в приміщенні НВК, однак необхідно провести відповідні перепланування і ремонт. Проведена оцінка майбутніх робіт виявилася занадто дорогою для громади. Сергій Чернов погодився з тим, що названа сума здається завищеною і запропонував провести альтернативну оцінку, пообіцявши сприяння з боку обласної ради. Інші питання стосувалися екологічної ситуації, ремонту доріг, тощо.

Жителі Мартинівки також звернулися зі скаргами на стан доріг в населеному пункті і під'їздах до нього, а також відсутності пільгових перевезень мешканців сіл Вознесенське, Гадяч, Кам'янка, Вільховий Ріг. Крім того, потрібно роз'яснити ситуацію з будівництвом спортивної зали Добренского НВК, яке має розпочатися вже цього літа.

650x480 toHeight 100 images djmediatools img 9520.jpg.1На всі порушенні питання голова найвищого самоврядного органу області Сергій Чернов надав кваліфіковані роз’яснення та рекомендації.