ФОРУМ

ФОРУМ5

ФОРУМ 1

Голова районної ради Володимир Птишник взяв участь в Міжнародному економічному форумі "Інновації.Інвестиції.Харківські ініціативи."

За десятирічну історію свого існування Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи» став традиційною й однією з найбільших бізнес-подій Східної України.

Міжнародний економічний форум вдесяте проходить у Харкові та зарекомендував себе як відкрита платформа для спілкування влади і бізнесу. Це стартовий майданчик для нових ідей та інноваційних проектів. Високий статус форуму підтверджується представництвом високоповажних гостей, серед яких цього року - Президент України, Надзвичайні Повноважні Посли з 18 країн світу, делегації ділови та бізнес кіл з 35 країн світу. Така увага до цього заходу свідчить про визнання нашого регіону як інноваційного лідера. Прибули представники таких всесвітньо відомих корпорацій, як японські «Mitsubishi» та «Marubeni», південнокорейська «Hyundai», французькі «Malteurop» та «Schneider Electric», швейцарська «Nestle», які вже оголосили про наміри розширити співпрацю з Харківською областю. Серед учасників форуму – представники близько двох десятків інвестиційних фондів, компаній та міжнародних фінансових організацій, включаючи ЄБРР та Європейський інвестиційний банк. Традиційно в рамках форуму підписані харківськими підприємствами контракти і меморандуми з іноземними та українськими партнерами.