Надрукувати
Новини

650x480 toHeight 100 images djmediatools 008.jpg.49

На порядку денному у депутатів було понад шістдесят питань. 

В ході пленарного засідання затверджено чотири обласні програми:  підвищення енергоефективності, енергозбереження та зменшення споживання енергоресурсів у Харківській області на 2016–2022 роки; соціальної підтримки учасників антитерористичної операції на 2017-2018 роки; сприяння ефективності використання та збереження майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області на 2017-2021 роки; розвитку місцевого самоврядування в Харківській області на 2017 – 2021 роки. В рамках останньої програми в області запроваджуватиметься конкурс журналістських робіт «Історії успіху громад».

У п‘ятнадцять регіональних програм внесені корективи. Також депутати розглянули запропоновані зміни до обласного бюджету поточного року і проект бюджету на 2017 рік.

Крім того, депутати ухвалили звернення Харківської обласної ради до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України  щодо необхідності  посилення відповідальності за незаконні порубки лісів і незаконні операції з лісоматеріалами та пиломатеріалами  шляхом внесення змін до чинного законодавства України.

Джерело: http://oblrada.kharkov.ua