колдоговорУправління праці та соціального захисту населення Красноградської райдержадміністрації повідомляє, що в лютому - березні 2018 року проходить двомісячник з укладання колективних договорів підприємствами, уста­новами та організаціями району.

У сучасних умовах колективний договір підприємства, установи, організації є тим самим нормативно-правовим актом, який робить можливою повноцінну реалізацію норм трудового законодавства щодо соціально-економічних, трудових, виробничих відносин між працівниками та роботодавцем.

Колективний договір укладається не тільки на виробни­чих підприємствах, але й у бюджетних установах, закладах освіти, охорони здоров'я, органах виконавчої влади та місце­вого самоврядування.

Колективні договори, а також зміни і доповнення в обов'язковому порядку повинні пройти повідомну реєстрацію в управлінні праці та соціального захисту населення Красноградської райдержадміністрації, як передбачає стаття 9 Закону України «Про колективні договори і угоди» та «Положення про повідомну реєстрацію галузевих, регіональних угод та колективних договорів», затверджене постановою Кабінету Міністрів України від 5 квітня 1994р. № 225.

Для проведення повідомної реєстрації колективного договору у новій редакції Вам необхідно подати до управління праці та соціального захисту населення супровідний лист та 3 екземпляри колективного договору.

Рекомендуємо цю роботу провести максимально в період проведення двомісячника з укладання колективних договорів та забезпечити своєчасне проведення реєстрації кожного колективного договору.

            За довідками з питань укладання колективних договорів Ви можете звернутись за адресою: м. Красноград, вул. Бєльовська, 84, контактний телефон (05744) 73802, E –mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.