Надрукувати
Новини

До уваги отримувачів житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг

З 1 серпня 2020 року в Україні відкрито ринок природного газу для побутових споживачів, що надає можливість громадянам самостійно обирати постачальника газу.

Субсидіанти та пільговики, які змінили постачальника газу повинні негайно повідомити управління соціального захисту населення для своєчасного розрахунку розміру житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг.

Для розрахунку розміру житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, щомісяця органи соціального захисту населення отримують від постачальників послуг відомості про розмір цін і тарифів на житлово-комунальні послуги і платежів за такі послуги, у тому числі постачання та розподіл природного газу.

Своєчасне надання громадянами інформації органам соціального захисту населення про зміну постачальника газу забезпечить актуальний та правильний розрахунок розміру житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг.

Для отримання будь-яких роз’яснень та консультацій звертайтесь до управління соціального захисту населення Красноградської РДА за адресою м.Красноград,вул.Бєльовська,84 або за телефоном гарячої лінії: 7-18-10.

Начальник Управління                                                       Світлана Гонтар