Надрукувати
Новини

До уваги отримувачів виплат допомоги на дітей фізичним особам – підприємцям

 

Управління соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації повідомляє, що запроваджені Урядом виплати допомоги на дітей фізичним особам — підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку та сплатили єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за усі місяці 2019 року відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 641 від 22 липня 2020 року з 01 вересня 2020 року скасовуються. Останній місяць виплати допомоги – серпень 2020 року.

Запрошуємо фізичних осіб – підприємців, які не скористались правом на виплату зазначеної допомоги, надати пакет документів в термін до 05 серпня 2020 року.

Для призначення допомоги на дітей заявник подає/надсилає органу соціального захисту населення заяву за формою згідно з додатком у паперовій або електронній форміта додає такі документи:

копії свідоцтв про народження дітей віком до 10 років;

довідку з Пенсійного фонду України про сплату єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (індивідуальні відомості про застраховану особу за формою ОК-7);

копію документа, що підтверджує право на постійне проживання в Україні (для іноземця та особи без громадянства);

копію рішення суду про встановлення опіки (у разі здійснення опіки над дитиною).

В електронній формі заявник подає фотокопії необхідних документів/відомостей на електронну адресу управління: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Відомості в електронному вигляді без надання фотокопій документів, надаються через інформаційні системи Мінсоцполітики або інтегровані з ними інформаційні системи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування з дотриманням вимог Законів України «Про електронні документи та електронний документообіг», «Про електронні довірчі послуги» після введення в експлуатацію відповідних технічних та програмних засобів. На заяву та документи/відомості, що подаються в електронній формі, накладається кваліфікований електронний підпис заявника.

У сільській місцевості прийняття заяв з необхідними документами для призначення допомоги на дітей і передачу їх відповідним органам соціального захисту населення здійснюють особи, уповноважені виконавчими комітетами сільських і селищних рад.

Отримати більш детальну інформацію про одержання виплати допомоги на дітей фізичним особам — підприємцям можна в управлінні соціального захисту населення за адресою м. Красноград, вул. Бєльовська, 84, або за телефоном гарячої лінії 71810.

Начальник Управління                                                   Світлана ГОНТАР