Управління соціального захисту населення Красноградської райдержадміністрації повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 08 квітня 2020 р. № 287 «Про розвиток соціальних серверів для деяких соціальних груп населення» запроваджено інформаційну платформу «Допомога поруч», яку створено з метою надання адресної допомоги вразливим верствам населення в період карантину, встановленого Урядом у зв’язку з поширенням на території України гострою респіраторної хвороби COVID-19.

На платформі «Допомога поруч» розміщується інформація про потребу одиноких громадян похилого віку, осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю у гуманітарній допомозі (в основних продуктах харчування для їх життєзабезпечення, засобах особистої гігієни, побутової хімії, транспортних послугах для доставки зазначеної допомоги, довезені соціальних робітників, соціальних працівників, фахівців із соціальної роботи для надання послуг громадянам).

Просимо долучитися благодійні організації, волонтери та соціально-відповідальний бізнес до надання допомоги вразливим верствам населення.

У разі виявлення бажання у наданні гуманітарної допомоги звертайтесь до управління соціального захисту населення Красноградської РДА за адресою м.Красноград, вул.Бєльовська, 84 або за телефоном: 7-39-88.

Начальник Управління                              Світлана Гонтар