Надрукувати
Новини

Логотип 2.1

Красноградська районна філія Харківського ОЦЗ повідомляє, що з 10 серпня 2020 року відновлюється особистий прийом громадян безпосередньо у приміщенні філії із дотриманням карантинних норм. Обслуговування буде відбуватись з обов’язковим виконанням протиепідемічних заходів відповідно вимог постанов Кабінету Міністрів України та наказів МОН, тож нагадуємо про необхідність використання засобів індивідуального захисту.

Безробітним, які були зареєстровані під час карантину онлайн, потрібно при особистому відвідуванні надати оригінали своїх документів:

Проте, до офіційного завершення карантину, зареєструватись як безробітний громадянин може трьома шляхами. Потрібно вибрати один зручний для себе спосіб.

  1. Звернутись особисто до центру зайнятості. Ознайомитись з переліком необхідних документів можна за посиланням http://surl.li/dwel.

Або обрати один із двох онлайн способів, при яких потрібно заповнити або написати власноруч лише дві заяви – про надання статусу безробітного та призначення допомоги по безробіттю. Бланки тут: https://is.gd/6wW4ph та https://is.gd/o8O5Cg.

2. Надіслати заяву про надання статусу безробітного на електронну пошту центру зайнятості, де буде зручно обслуговуватися.

3. Надіслати заяву за допомогою онлайн-порталу державних послуг Дія. Покрокова інструкція тут: https://is.gd/yC5dmK

Для отримання додаткової інформації звертатися за телефонами 0574471311 або 0574473287.

З повагою,

Директор                                                             І. А. Петрикіна