Надрукувати
Новини

«Масштабне впровадження енергоефективних практик в житловому секторі країни завжди було важливим завданням для забезпечення енергетичної незалежності України. Тому енергоефективні, ощадливі та комфортні будинки є одним із пріоритетів державної політики сьогодні. 

Програма «‎Енергодім» зазнала важливих змін, які збільшують рівень підтримки для наших клієнтів — ОСББ. Тепер співвласники можуть залучати до всіх (або деяких)  етапів реалізації проекту  —  фахівця, який надасть послуги з професійного супроводу проекту енергомодернізації будинку.

Повідомляємо, що Харківський центр професійно – технічної освіти державної служби зайнятості має можливість організувати підвищення кваліфікації на курсах цільового призначення за напрямом «Професійний супровід проектів термомодернізації будинків» для навчання проектних менеджерів, які планують займатися реалізацією програми «Енергодім» при ОСББ за кошти юридичних або фізичних осіб.

Термін навчання 0,5 міс. (30 годин), форма навчання дистанційна. Вартість навчання залежить від кількості осіб в навчальній групі і буде складати:

-        10 осіб - 404,10 грн.

-        15 осіб - 354,01 грн.

Контингент,який може бути залучений до навчання (професійні управителі багатоквартирних будинків, голови ОСББ, енергоаудитори, енергоменеджери, інженери-консультанти, інженери-проектувальники)

За більш детальною інформацією звертатись до Красноградської районної філії за адресою: м. Красноград, вул. Соборна, буд. 81 А або за тел. 7-17-44.»