Надрукувати
Новини

АТБ1

Безробітним Красноградщини пропонували роботу у новому магазині Торгівельної мережі ТОВ «АТБ – МАРКЕТ»

19 листопада 2021 року на базі Красноградської районної філії Харківського обласного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок для задоволення кадрової потреби ТОВ «АТБ – МАРКЕТ».

Представник роботодавця – провідний менеджер з персоналу Олександра ІВАНЮЩЕНКО презентувала вакансії продавців-консультантів, охоронників, вантажників та помічників продавців-консультантів, надала контактні телефони для можливого подальшого працевлаштування. Крім того, вона повідомила, що у зв’язку з відкриттям в місті Красноград після реконструкції нового магазину, підприємство збільшує чисельність працюючих.

Учасники заходу дізналися про умови і графік роботи, обов’язки працівників, рівень заробітної плати. Усі зацікавлені отримали відповіді на поставлені запитання.

За результатами міні-ярмарку 12 безробітних виявили бажання пройти співбесіду безпосередньо у роботодавця та заповнили анкети кандидатів.

Усі деталі щодо офіційного працевлаштування  в ТОВ «АТБ – МАРКЕТ» можна дізнатись у спеціалістів Красноградської районної філії Харківського обласного центру зайнятості  за телефоном: 7-17-44 або особисто за адресою:  м. Красноград, вул. Соборна, 81 А.