Надрукувати
Новини

 

Проєкт з професійної перепідготовки "Нове покликання"

Харківська обласна служба зайнятості разом з Харківським центром професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та Громадською організацією «Інститут соціальної політики регіону» впроваджують проєкт «Нове покликання». Суть проєкту полягає в професійній перепідготовці та покращенні можливостей для працевлаштування працівників органів публічної влади і бюджетних установ, які знаходяться під загрозою скорочення внаслідок децентралізації, адміністративно-територіальної реформи, оптимізації мереж шкіл і лікарень і не мають статусу безробітного на момент участі у проєкті.

Проєкт «Нове покликання» запрошує безкоштовно опанувати затребувану у громаді професію:


• адміністратор ЦНАП;
• соціальний працівник;
• фахівець у галузі благоустрою;
• менеджер проєктів розвитку громад;
• бухгалтер для ФОП;
• бухгалтер, у т. ч. «1С».

Професійне перевтілення починається з проходження тренінгу з розвитку soft skills (неспеціалізованих, надпрофесійних навичок, які сприяють швидкій адаптації до нових умов праці) або тренінгу з основ підприємництва. Навчальний процес триває дистанційно та в неробочий час.  

Початок тренінгів по мірі комплектування груп вже у жовтні 2020 року.
Для подання заявки на участь у проєкті потрібно заповнити анкету за посиланням: 
https://forms.gle/rheYi6L2n1TqkbPS7

За консультацією щодо подання заявки на участь у проекті звертатися до фахівців з питань зайнятості Красноградської районної філії Харківського ОЦЗ за телефоном (05744)7-17-44, або за адресою вул.Соборна 81А,                             м. Красноград.