кириловкаМатеріали районної газети "Вісті Красноградщини" від 21 липня 2017 року.

Вісімнадцятого липня відбулося засідання робочої групи з питань реалізації реформи місцевого самоврядування, яке провів голова райдержадміністрації Євген Третяков.

На розгляд винесли звернення міського голови Володимира Максима про можливість приєднання до Красноградської територіальної громади с. Кирилівка. Кирилівський сільський голова Тетяна Нерушенко повідомила, що на сесії цього органу місцевого самоврядування депутати більшістю голосів висловилися за об'єднання з містом.

Є. Третяков у своєму виступі зазначив, що згідно з перспективним планом передбачається об'єднання трьох територіальних громад. Якщо з Наталинською справи йдуть нормально, є зрушення і з Красноградською, то з ОТГ з центром у Хрестищі не все складається. - Можна розглядати кілька варіантів: із центром М.Комишувата, вносячи зміни до перспективного плану, або села Хрестище і Кирилівку об'єднати з міською громадою, - зазначив керівник району, - а можна Кирилівку приєднати до міста, однак слід визначити фінансову доцільність такого рішення.

Перший заступник міського голови Григорій Кревсун пообіцяв за два тижні здійснити необхідні підрахунки. Тож наступне засідання робочої групи відбудеться 1 серпня.