Надрукувати
Новини

трест

З  метою долучення до спільної боротьби з пандемією АТ «Укргазвидобування» профінансувало закупівлю медичного обладнання та лікарських засобів для КНП "Красноградська центральна районна лікарня". Медичний заклад отримав монітори пацієнта, інфрачервоні безконтактні термометри, системи для вливання інфузійних розчинів, захисні комплекти одягу, респіратори, маски та інші необхідні лікарські засоби.

Красноградська центральна районна лікарня є опорною на території чотирьох районів Харківської області – Красноградського, Зачепилівського, Кегичівського, Сахновщинського.  та загалом забезпечує медичною допомогою понад 90 тисяч мешканців. Саме до цієї лікарні будуть потрапляти інфіковані пацієнти, які потребуватимуть нагальної медичної допомоги або госпіталізації.

Підтримка відповідальними підприємствами регіонів своєї виробничої діяльності є дуже важливою у важкі для країни часи. Зараз місцева влада  і корпоративний сектор мають об’єднати свої зусилля і створити умови для якнайшвидшого подолання пандемії в Україні.