Надрукувати
Новини

 

FullSizeRender5

FullSizeRender2

FullSizeRender3

FullSizeRender1

11-14 вересня делегація представників органів місцевого самоврядування Красноградського району взяла участь у Всеукраїнська нараді-семінарі для представників органів місцевого самоврядування, яка відбулася в смт Затока Одеської області.

 Організувала захід Українська асоціація районних та обласних рад.

Спікерами наради-семінару виступили  високопосадовці органів державної влади, фахові експерти та представники міжнародних організацій.

На нараді піднімалися  питання нормативно-правового забезпечення діяльності місцевих рад, у першу чергу в контексті децентралізації, обговорювалось реформування медицини, освіти, регіонального розвитку .

 В рамках наради-семінару були проведені дебати «Навіщо громадам об’єднуватися», що організовує Проект DESPRO, а також фахові майстерні на тему бюджетної політики та загальної теми про реформу ОМС,  Проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), що реалізується Асоціацією міст України у партнерстві з Українською асоціацією районних та обласних рад .

Нарада пройшла в  інтерактивному форматі. Учасники наради-семінару мали змогу напряму поспілкуватися зі спікерами та поділитися досвідом з колегами.

Нарада-семінар у Затоці стала традиційним заходом Асоціації, що налаштовує діалог між представниками органів місцевого самоврядування та органами державної влади.Її інтерактивний формат дозволяє вирішити практичні питання та проблеми, що виникають у місцевих представників при реалізації своїх повноважень.

Красноградщина була представлена одною з найбільших за  кількістю представників делегацією серед районів Харківської області.